За нас

„Георгиев Дизайн Студио“ ЕООД е дружество, създадено през 2015г. с предмет на дейност проектиранe, проучване и инженеринг на всички етапи, през които преминава реализацията на инвестиционните дейности, управление и контрол на инвестиционни проекти. Дружеството предлага комплексни услуги: предварителни проучвания и съгласувателни дейности, инвестиционни проекти по всички части и фази на проектиране, изработването на тръжна документация и технически спесификации за избор на изпълнител, авторски и инвеститорски контрол през процеса на реализация на един проект. Екипът ни създава и  интериорни проекти, устройствени схеми и планове, решения  за градски дизайн и обзавеждане. Извършваме дизайнерски консултации и изработваме екстериорни и интериорни 3D визуализации.

Основател на дружеството и ръководител на екипа е арх. Чавдар Георгиев, който завършва УАСГ през 2004г. Специализира архитектура в Технологичен институт по архитектура и строителство в Атина, Гърция. От 2008 до 2015г. арх. Георгиев е изпълнителен директор на „ГБС Инженеринг“ ЕАД, където съвместно с професионалния екип от мениджъри и инженери на ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ участва в проектирането, управлението и реализацията на знакови ваканционни комплекси, обществени, жилищни и промишлени сгради в страната и чужбина.

Екипът на студиото включва млади архитекти  с опит, както в сферата на проектирането, така и в строителния процес. Горното осигурява изключително добрата комуникация между проектантите, в качеството им на автори на идеите и строителите, които на практика реализират инвестиционната инициатива.

Опитът на екипа, съчетан с ентусиазма на младостта, гарантират иновативни архитектурни и дизайнерски решения, съобразени с реалните възможности и потребности на клиентите.

Наше мото в работата ни е: „Архитектурата е изкуство на възможното“ -Норман Фостър

Студиото има реализирани зад гърба си редица проекти в областта на жилищното, общественото, промишлено проектиране, както и в областта на  консервация,  реставрация и експониране на паметници на културата.

Системата за управление на качеството на „Георгиев Дизайн Студио” ЕООД е сертифицирана съгласно изискванията на ISO 9001:2015 от AQ Cert.